Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

ΟΙ ΠΡΏΤΟΙ 41 ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΊ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ


1)  ΑΠΟΖΙΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ   Λογίστρια, μέλος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης.

2) ΑΠΟΛΛΩΝΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ   Διπλωματούχος μηχανολόγος-μηχανικός του Ε.Μ.Π. Εργάζεται σε τεχνική εταιρεία. Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου.

3) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ  Νηπιαγωγός. Προϊσταμένη στο 18ο νηπιαγωγείο.

4) ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   Μέλος της διοίκησης του σωματείου τεχνικών και εργαζομένων Ο.Α.Σ.Α.-Ο.Σ.Υ.

5) ΒΗΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   Δικηγόρος. Μέλος του ποδηλατικού-δρομικού συλλόγου ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ''

6) ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΔΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ   Άνεργη. Δραστηριοποιείται ενεργά στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων από το 2015, στο 4ο δημοτικό και στο 2ο γυμνάσιο.

7) ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   Φοιτητής στο ΠΑΔΑ, στο τμήμα Διοικητικών Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών. Εργάζεται παράλληλα σε εταιρεία που ασχολείται με τις ανεγέρσεις κτιρίων. Ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο.

8) ΓΙΩΓΟΥ ΞΕΝΙΑ   Φιλόλογος. Εκλεγμένη στο Δ.Σ. του συλλόγου Ικαριωτών Πετρούπολης και στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στο κίνημα των εκπαιδευτικών, μέσα από το ψηφοδέλτιο της Α.Σ.Ε. στη Γ' Αθήνας.

9) ΓΚΟΥΜΑΣ ΤΑΣΟΣ   Ιδιωτικός υπάλληλος. Πρώην δημοτικός σύμβουλος.

10) ΔΑΛΕΝΤΖΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ   Ιδιωτικός υπάλληλος. Πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΕ.

11) ΖΟΡΜΠΑ ΑΝΘΗ   Ιδιωτικός υπάλληλος. Δημοτική σύμβουλος. Πρώην αντιδήμαρχος. Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου. Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων.

12) ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   Τελειόφοιτος του τμήματος μηχανικών μουσικής τεχνολογίας και ακουστικής. Εργαζόμενος στην εστίαση. Μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος του Ε.ΣΥ.Ν στην Πετρούπολη. Μέλος της επιτροπής αγώνα πυρόπληκτων Βασιλικών-Τσαπουρνιάς βόρειας Εύβοιας.

13) ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   Νοσηλευτής στο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Γ.Ν.Α. και εκλεγμένος στο Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων. Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 1ο Ε.Π.Α.Λ. και μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου γυμνασίου. Πρώην δημοτικός σύμβουλος και πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων.

14) ΚΑΖΑΔΕΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ   Ταχυμεταφορέας και εργαζόμενος στην εστίαση. Δημοτικός σύμβουλος . Πρώην εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στον αθλητισμό. Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων-Ταχυμεταφορών, εκλεγμένος στην εξελεγκτική επιτροπή της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων.

15) ΚΑΛΕΜΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ   Τεχνίτης στην HELLENIC TRAIN. Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου Σ.Ε.Π. ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

16) ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗ ΕΦΗ    Εκπαιδευτικός, καθηγήτρια φυσικής αγωγής στο 6ο γυμνάσιο. Μέλος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου.

17) ΚΑΛΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ   Διευθυντικό στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα. Ταμίας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου.

18) ΚΑΝΕΛΛΗ ΡΟΥΛΑ   Συνταξιούχος νηπιαγωγός. Δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος. Δραστηριοποιήθηκε για χρόνια σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων καθώς επίσης σε πρώην νομικά πρόσωπα του Δήμου.

19) ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΜΑΝΟΣ   Ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στην Πετρούπολη και μάλιστα με ακαδημία που πραγματοποιούνται σεμινάρια σε επαγγελματίες κομμωτές. Συνιδιοκτήτης σε κέντρο λογοθεραπείας- εργοθεραπείας.

20) ΚΟΝΤΕΛΕ ΔΗΜΗΤΡΑ   Δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου από το 1999. Διευθύνει την εταιρεία ΚΥΚΛΟΣ, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον πατέρα της. Μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Κ.Α. τα τελευταία 17 χρόνια, όπου έχει διατελέσει και πρόεδρος του για δυο διετίες, 2012-2016.

21) ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ   Μέχρι το 2009 διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση με χωματουργικές εργασίες. Από το 2009 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Για πολλά χρόνια αθλητής ποδοσφαίρου σε ομάδες της Πετρούπολης. Συμμετέχει ενεργά και εθελοντικά στον σύλλογο Ικαριωτών.

22) ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΘΩΜΑΣ   Ιδιωτικός υπάλληλος. Δημοτικός σύμβουλος. Πρώην Δήμαρχος. Πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου. Μέλος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου, στον οποίο έχει διατελέσει και πρόεδρος  επί σειρά ετών.

23) ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΦΑΝΗΣ  Χειρουργός οδοντίατρος. Δημοτικός σύμβουλος. Πρώην μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης ΦΑΕΘΩΝ.

24) ΚΟΥΓΕΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ   Ασχολείται με το εμπόριο παλαιών βιβλίων. Μετά τις σπουδές λογιστής στο Τ.Ε.Ι., πραγματοποίησε σπουδές για τον Ελληνικό Πολιτισμό στο Ε.Α.Π. και μεταπτυχιακές σπουδές στη Νεώτερη Ιστορία στο ΠΑΝΤΕΙΟΝ. Σήμερα είναι διδάκτωρ Ιστορίας των Επιστημών στο Ε.Α.Π. Πρώην εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, για τα θεατρικά τμήματα του δήμου και την Δραματική Σχολή και πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου. Εξέδιδε την εφημερίδα '' Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ''  και μαζί με τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Γιώγο την εφημερίδα ''Η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ''.

25) ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ   Μηχανικός λογισμικού, κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού στην πληροφορική. Μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής του πανελλήνιου συλλόγου εργαζομένων ΠΑΣΥΠ-ΟΤΕ και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του κλαδικού σωματείου Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής, ΣΕΤΗΠ.

26) ΛΑΜΠΟΥ ΕΙΡΗΝΗ   Διδάκτωρ κτηνιατρικής με ειδίκευση στην ιχθυοπαθολογία. Κτηνίατρος σε φαρμακευτική εταιρεία. Μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Αττικής του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου. Πρώην δημοτική σύμβουλος. Πρώην Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής.

27) ΜΑΛΑΘΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ   Ιδιωτικός υπάλληλος. Δημοτικός σύμβουλος. Πρώην αντιδήμαρχος. Πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου.

28) ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ ΧΑΡΗΣ  Εργάζεται στον τομέα των κατασκευών. Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ικαριωτών.

29) ΜΠΟΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ   Ιδιωτική υπάλληλος. Από το 2001 μέχρι το 2015 διατήρησε εμπορικό κατάστημα στην πόλη, και ήταν εκλεγμένη στον Εμπορικό Σύλλογο. Διατέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου γυμνασίου και μέλος στο σύλλογο του 1ου λυκείου.

30) ΝΙΑΡΧΑΚΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ   Αυτοαπασχολούμενος. Πρώην δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Ανυπότακτης Πετρούπολης, με συμμετοχή στο εγχείρημα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το 2009. Σπούδασε στην Α.Β.Σ.Π. όπου και διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου φοιτητών.

31) ΝΙΚΟΛΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ   Τελειόφοιτος του τμήματος μηχανολόγων-μηχανικών του Π.Α.Δ.Α. Δραστηριοποιείται ταυτόχρονα επαγγελματικά στον τομέα της θέρμανσης και του κλιματισμού.

32) ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   Ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόεδρος της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων και αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων του 2ου γυμνασίου. Δραστηριοποιείται στο γονεϊκό κίνημα από το 2009.

33) ΠΑΡΑΛΑΙΜΟΣ ΑΚΗΣ   Μηχανουργός. Μέλος του Σωματείου Μετάλλου Αττικής.

34) ΠΟΡΗ ΔΩΡΑ   Φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Πρώην Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ., καθώς επίσης και στην Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

35) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ   Πραγματογνώμονας ασφαλιστικών εταιρειών. Δημοτικός σύμβουλος. Αντιπρόεδρος του Γυμναστικού συλλόγου. Πρώην αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για το κολυμβητήριο, καθώς επίσης και μέλος των σχολικών επιτροπών. Πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων.

36) ΡΗΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ   Φιλόλογος. Πρόεδρος της Γ΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Δυτικής Αθήνας.

37) ΡΟΥΠΑΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ    Ιδιωτική υπάλληλος. Δραστηριοποιείται στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων από το 2014 στο 9ο δημοτικό και στο 6ο γυμνάσιο. Αντιπρόσωπος στην Ένωση γονέων και κηδεμόνων.

38) ΤΖΟΚΑ ΕΛΕΝΗ   Λογοπεδικός. Μέλος του πανελλήνιου συλλόγου λογοπεδικών. Δραστηριοποιείται εδώ και 12 χρόνια με το γονεϊκό κίνημα. Μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου λυκείου.

39) ΤΣΕΠΕΡΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ    Τελειόφοιτη του τμήματος διοίκησης τουρισμού του Ε.Α.Π. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων. Είναι μέλος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών. 

40) ΤΣΙΑΚΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   Εργαζόμενος στο αεροδρόμιο. Πρώην δημοτικός σύμβουλος.

41) ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ   Συνταξιούχος. Πρώην αντιδήμαρχος. Πρώην πρόεδρος δημοτικός συμβουλίου και της ΔΗΚΕΠΕ

Εκλέγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Ικαριωτών Πετρούπολης.
Εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου γονέων του 4
ου
Δημοτικού Σχολείου
Πετρούπολης.
Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στο κίνημα των εκπαιδευτικών μέσα
από το ψηφοδέλτιο της ΑΣΕ στη Γ’ Αθήνας.