Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ !!!!

Σε κρίση ταυτότητας μάλλον βρίσκεται ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος. Σε χθεσινή δημοσίευσή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναιρεί για τρίτη φορά τα λεγόμενά του και βέβαια καταφεύγει σε ΨΕΜΜΑΤΑ ακόμα μια φορά.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε...:

1) ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
...ο κύριος Ροϊλός ( διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ )  έχει κάνει μια ρηξικέλευθη πρόταση, να μεταφέρει ένα ολόκληρο συγκρότημα ΙΚΑ στην περιοχή μας. Έχει προτείνει την μεταφορά του ΙΚΑ Αγ. Ιεροθέου στην Πετρούπολη. Για εμάς θα ήταν ευχής έργον αυτό !!!

Μετά από την κοινή ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πετρούπολης και του Περιστερίου, από ανακοινώσεις και άλλων παρατάξεων τόσο στην Πετρούπολη όσο και στο Περιστέρι, την ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου, την αντίδραση των κατοίκων και βέβαια την απάντηση του κυρίου Ροϊλού ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΕΘΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ έχουμε :

2) ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΔΥΤΙΚΑ''
...Δική μου η πρόταση για την μεταφορά του ΙΚΑ Αγίου Ιεροθέου στην Πετρούπολη

Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, και το '' άδειασμα '' του από τον κ.Ροϊλό και τον Δήμο Περιστερίου, μετά από την κοινωνική κατακραυγή, αποφάσισε να συνεχίσει τα ψέμματα αντί να πει μια συγγνώμη!! Έτσι λοιπόν έχουμε :

3) ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK
...H σκέψη μας ήταν να υπάρξει δίκαιη κατανομή προσωπικού ( δηλαδή να πάρουμε κάποιους ιατρούς από το ΙΚΑ Αγ. Ιεροθέου στην Πετρούπολη)..

Για την ίδια λοιπόν υπόθεση, τρεις διαφορετικές εκδοχές από τον ίδιο άνθρωπο!!! Χειρότερος από την Μενδώνη, στις δηλώσεις της για τον Λιγνάδη !!

Επίσης στην τελευταία δημοσίευση του, προσπαθώντας να αμυνθεί περνάει στην επίθεση, πατώντας πάνω στα αντιαριστερά αισθήματα, που έχει μια μερίδα κόσμου, απογοητευμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ, και βέβαια προσπαθώντας να συσπειρώσει την ''δεξιά πτέρυγα'' κάτω από αυτόν, μιας και όλα τα υποτάσσει στον επόμενο εκλογικό στόχο του.
Κύριε Βλάχο, 
ο λαός θυμάται εσάς να κόβετε κορδέλα στο ΙΚΑ το 2007, όπως ισχυρίζεστε, θυμάται όμως περισσότερο τον συναγωνιστή μας, Γιώργο Γιώγο, να κάνει δωρεά το οικόπεδο, που προοριζόταν να γίνει Δημαρχείο, για να χτιστεί το ΙΚΑ . Θυμάται εμάς να προχωράμε σε κινητοποιήσεις με τους φορείς και τα σωματεία της πόλης, στο Υπουργείο Υγείας, και να καταφέρνουμε να έρθουν γιατροί να στελεχώσουν το ΙΚΑ.
 Έτσι πράττουμε εμείς κ.Βλάχο. Βάζουμε σε προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών του λαού μας. Για αυτό και σας ΄΄αναγκάσαμε΄΄ να συζητήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, την διαχείριση της πανδημίας στην πόλη μας, την θωράκιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και των Μ.Μ.Μ.  Γιατί όπως πάντα, έτσι και τώρα σε συνθήκες πανδημίας η Λαϊκή Συσπείρωση στέκεται αταλάντευτα και μεροληπτικά υπέρ των λαϊκών συμφερόντων. 
Εσείς να μας πείτε  ξεκάθαρα,ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε και ποια πολιτική υπερασπίζεστε;
 Είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την μη προσπάθεια εφαρμογής των παραπάνω αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί προφανώς δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με την κυβερνητική πολιτική. Αυτή σας εξέλεξε, αυτήν υποστηρίζετε. 
Αναφέρετε στην δημοσίευσή σας ότι εμείς συκοφαντούμε. Πέρα από το γεγονός ότι εμείς στεκόμαστε με πολιτική τοποθέτηση και κριτική απέναντι σε όλα τα ζητήματα, η αλήθεια είναι πως δεν έχετε ανάγκη να σας συκοφαντήσει κάποιος εσάς ή την πόλη. Το κάνετε μόνος σας, με τεράστια επιτυχία.
Φτάσατε στο σημείο να ψηφίσετε τον εαυτό σας (!!) σε δημοσκόπηση που έγινε από διαδικτυακή ομάδα της πόλης μας, για το αν ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από τις ενέργειες του Δήμου, στη Μήδεια. 
Τέλος, αναφέρετε ότι αν δεν στελεχωθεί το ΙΚΑ θα καλέσετε τον κόσμο σε κινητοποίηση στο Υπουργείο. Μα αυτό έχει ήδη αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από εισήγησή μας, και σας καλούμε να υλοποιήσετε. Όμως δυο μήνες μετά την συγκεκριμένη απόφαση, δεν έχετε κάνει τίποτα απολύτως.
Κύριε Βλάχο,
θα μπορούσατε απλά, να ζητήσετε μια συγγνώμη για τα ψέμματα που είπατε και όχι να καταφεύγετε σε περισσότερα ψέμματα. Μην προσπαθείτε άλλο να προσβάλλετε την λογική και την νοημοσύνη μας, γιατί εκτίθεστε ακόμα πιο πολύ. Μπορεί ο ήρωας του παραμυθιού για εσάς, να είναι ο ψεύτης βοσκός αλλά να θυμάστε και το πάθημα του!!

22/2/2021