Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της νίκης!! Οι 88 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης .

                                    






                                        
1) Αποζίδη Αγγελική  Λογίστρια. Μέλος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης.

                                             
2)  Απολλωνάτου Σοφία  Διπλωματούχος μηχανολόγος-μηχανικός του Ε.Μ.Π. Εργάζεται σε τεχνική εταιρεία. Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου.
                                       
3)  Αποστολοπούλου Νάντια  Προϊσταμένη του 18ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης. Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης " Δ.Γληνός" .

4)  Aσμανίδης Γιώργος  Εκπαιδευτικός με ειδικότητα ηλεκτρολόγου στο ΕΠΑΛ Πετρούπολης. Συμμετέχει ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών.

5)  Βαρδάκης Γεώργιος  Εργαζόμενος στα αστικά λεωφορεία (Ο.Σ.Υ). Είναι μέλος της διοίκησης του Σωματείου Τεχνικών και Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Α-Ο.Σ.Υ.

6)  Βασίλης Βασιλόπουλος  Ελεύθερος επαγγελματίας - κομμωτής.  Ιδρυτής του Φυσιολατρικού Πεζοπορικού Ομίλου Πετρούπολης.

7)  Βηλαράς Γιώργος   Δικηγόρος. Μέλος του ποδηλατικού-δρομικού συλλόγου ''ΟΔΥΣΣΕΑΣ''.

8)  Γεωργοπούλου Κατερίνα    Απόφοιτη Λυκείου με ειδίκευση στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και απόφοιτη σχολής περιποίησης άκρων και μακιγιάζ. Δραστηριοποιείται ενεργά στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων από το 2015, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης και στο 2ο Γυμνάσιο Πετρούπολης.

9)  Γιαννούλας Δημήτρης  Μηχανικός αυτοματισμού. Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Ορειβατών Αθήνας.

10)  Γιαννουσάς Γιώργος  Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο τμήμα Διοικητικών Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών. Εργάζεται παράλληλα σε εταιρεία που ασχολείται με τις ανεγέρσεις κτιρίων. Ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο.

11)  Γιώγου Ξένια   Πτυχιούχος Ιστορίας - Αρχαιολόγος με μεταπτυχιακό στη νεότερη ιστορία. Φιλόλογος στο 2ο Λύκειο Πετρούπολης. Εκλεγμένη στο Δ.Σ. του συλλόγου Ικαριωτών Πετρούπολης και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στο κίνημα των εκπαιδευτικών, μέσα από το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στην Γ' Αθήνας.

12)  Γκολιανόπουλος Γιώργος  Μισθωτός λογιστής. Μέλος της Ένωσης Λογιστών – Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής. Έχει διατελέσει τοπικός σύμβουλος στην 6η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Αθήνας με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης από το 2010 έως το 2014.

13)  Γκούμας Τάσος   Ιδιωτικός υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ της πόλης μας. Πρώην δημοτικός σύμβουλος.

14)  Δακίδη Δήμητρα   Φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Κοινωνικής ανθρωπολογίας. Μέλος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης.

15)  Δαλέντζας Μανώλης    Ιδιωτικός υπάλληλος. Πρώην αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πετρούπολης. Συμμετείχε για χρόνια στα Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης μας. Διετέλεσε πρόεδρος στον Γυμναστικό Σύλλογο Πετρούπολης και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας.

16)  Δαλμάρα Θεοδοσία     Απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α.  Εργάστηκε ως καθηγήτρια στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Σήμερα είναι ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (Ο.Γ.Ε.) και πρόεδρος του Συλλόγου Δημοκρατικών  Γυναικών Πετρούπολης.

17)  Διασάκος Νικόλαος    Εργαζόμενος επί 19 χρόνια στο κλάδο του Επισιτισμού τουρισμού στο Καζίνο Πάρνηθας. Εκλεγμένο μέλος του παραρτήματος Δυτικών Προαστίων του Συνδικάτου Επισιτισμού τουρισμού. Υπήρξε από τους πρωτεργάτες της κίνησης δημιουργίας πάρκου σκύλων στην πόλη μας με αρκετή φιλοζωική δράση.

18)  Διονυσόπουλος Βασίλης   Δικηγόρος, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο. Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων Ν. Αττικής

19)  Ελευθερίου Παναγιώτα   Φοιτήτρια του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών στο πρώην Α.Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας. Εργαζόμενη στον επισιτισμό.

20)  Ζήκος Βασίλης   Φοιτητής στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Αντιπρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ασχολείται ενεργά με την μουσική και το τραγούδι.

21)  Ζορμπά Ανθή    Εργαζόμενη στον κλάδο του αυτοκινήτου. Είναι Δημοτική σύμβουλος. Υπήρξε Αντιδήμαρχος από το 2011 έως το 2019 στις υπηρεσίες της Τεχνικής Διεύθυνσης, Οικονομικής Διεύθυνσης και Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης.

22)  Θεοχάρης Γεώργιος    Νοσηλευτής στο Γ.Ν.Α «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων. Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ε.Π.Α.Λ. Πετρούπολης και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Πετρούπολης. Έχει εκλεγεί δύο φορές Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοκρατική Συνεργασία με Δήμαρχο τον Γιώργο Γιώγο και έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης.

23)  Θαλασσινός Χρήστος    Τελειόφοιτος του τμήματος μηχανικών μουσικής τεχνολογίας και ακουστικής. Εργαζόμενος στην επιχείρηση εστίασης “Σχοινοβάτης”. Μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών στην Πετρούπολη. Μέλος της επιτροπής αγώνα πυρόπληκτων Βασιλικών-Τσαπουρνιάς Βόρειας Εύβοιας.

24)   Ιωαννίδου Μαρία - Στυλιανή (Στέλλα)    Νηπιαγωγός με μεταπτυχιακό στην "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση". Εργαζόμενη ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός στα νηπιαγωγεία της πόλης μας. Μέλος του σωματείου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης "Δημήτρης Γληνός". 

25)  Casadei Eleftherios - Καζαδέης Λευτέρης    Ταχυμεταφορέας στα ΕΛΤΑ COURIER και εργαζόμενος στην εστίαση στην επιχείρηση “Αλχημιστής”. Δημοτικός σύμβουλος. Πρώην εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στον αθλητισμό. Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων-Ταχυμεταφορών (ΣΕΤΤΑ). Εκλεγμένος στην εξελεγκτική επιτροπή της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων.

26)   Καλέμης Λάζαρος    Εργαζόμενος στην Hellenic train και διανομέας σε επιχείρηση εστίασης της πόλης μας. Μέλος στο Δ.Σ. του σωματείου ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

27)  Καλλιντέρη Ευσταθία (Έφη)    Απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο 6ο Γυμνάσιο της Πετρούπολης. Για οκτώ χρόνια εργάστηκε στο Ψ.Ν.Α. (ΔΑΦΝΙ) στο πρόγραμμα αθλητισμός για άτομα με ειδικές ανάγκες από τη Γ.Γ.Α. Έχει συμμετέχει σε αρκετά σεμινάρια που αφορούν την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, καθώς  και την πρόληψη-αντιμετώπιση των ναρκωτικών στους εφήβους από τον ΟΚΑΝΑ. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης πάνω από δεκαετία.

28)  Καλτσουκαλάς Νίκος    Διευθυντής Υποστήριξης πωλήσεων και πληροφορικής στην εταιρεία “ΧΗΤΟΣ ΑΕΒΕ”. Ταμίας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου.

29)  Κανέλλη Ζαχαρούλα (Ρούλα)    Συνταξιούχος νηπιαγωγός. Δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και Τεχνικής Υπηρεσίας. Δραστηριοποιήθηκε για χρόνια σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων καθώς επίσης σε πρώην νομικά πρόσωπα του Δήμου.

30)  Καρίμαλη Αγγελική    Εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον τομέα της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Έχει εργαστεί σε δομή μέριμνας και εκπαίδευσης ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων.

31)  Καρκάλου Παναγιώτα (Γιώτα)    Λογίστρια. Γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Πετρούπολης, αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης και αντιπρόσωπος στην Δημοτική Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης. Μέλος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης. Μέλος του ΔΣ του παραρτήματος Δυτικών Ε.Λ.Ε.Π.Α. (Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής).

32)  Κατσαρός Μάνος    Κομμωτής, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου “Rock n rolla” στην Πετρούπολη. Πραγματοποιεί σεμινάρια σε επαγγελματίες κομμωτές. Συνιδιοκτήτης στο κέντρο λογοθεραπείας- εργοθεραπείας “Play talk” .

                                                         
33)  Κιούλος Ιωάννης    Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας και πτυχιούχος Φαρμακευτικής στο Ε.Κ.Π.Α. Αυτοαπασχολούμενος φαρμακοποιός και μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. 

34)  Κολέλης Παναγιώτης    Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας. Πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Χρονογραφήµατα, άρθρα του και κριτικά σημειώματα για βιβλία και θεατρικές παραστάσεις έχουν δημοσιευτεί σε διάφορες ιστοσελίδες. Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων, με τελευταίο του βιβλίο με τίτλο "Κομμένες γλώσσες". Είναι μέλος του Πανελλήνιου Σωματείου Λογοτεχνών & Φίλων της Λογοτεχνίας Pen Greece και της Διεθνούς Αμνηστίας.

35)  Κονταργύρης-Οικονομίδης Γιάννης Εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο. Μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση ν. Αττικής "Ο Βύρων".

36)  Κοντελέ Δήμητρα     Δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου από το 1999. Διευθύνει την εταιρεία ΚΥΚΛΟΣ, παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον πατέρα της Αργύρη Κοντελέ. Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου τα τελευταία 17 χρόνια, όπου έχει διατελέσει και πρόεδρος του για δυο διετίες, 2012-2016.

37)  Κοτσαμπάς Βασίλης    Μέχρι το 2009 διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση με χωματουργικές εργασίες. Από το 2009 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης ως συνιδιοκτήτης της επιχείρησης “ΚΑΦΕΠΟΙΝΩ”. Για πολλά χρόνια υπήρξε αθλητής ποδοσφαίρου σε ομάδες της Πετρούπολης. Συμμετέχει ενεργά και εθελοντικά στον σύλλογο Ικαριωτών.

38)  Κοτσαμπάς Θωμάς    Ιδιωτικός υπάλληλος. Δημοτικός σύμβουλος. Πρώην Δήμαρχος. Πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Μέλος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου, στον οποίο έχει διατελέσει και πρόεδρος επί σειρά ετών.

39)  Κοτσαμπάς Φάνης    Χειρούργος οδοντίατρος. Δημοτικός Σύμβουλος. Αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης “ΦΑΕΘΩΝ”. Έχει προσφέρει για πάνω από μία δεκαετία εθελοντικά στην Κιβωτό του Κόσμου καθώς και στην πόλη μας.

40)  Κουγέας Γιάννης     Βιβλιοπώλης. Διδάκτωρ Ιστορίας των επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Πρώην εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα θεατρικά τμήματα του Δήμου και την Δραματική Σχολή και πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Πετρούπολης. Εξέδιδε την εφημερίδα ''Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ'' και μαζί με τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Γιώγο την εφημερίδα ''Η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ''.

41)  Κουτουμάνος Βαγγέλης   Μηχανικός λογισμικού, κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού στην Πληροφορική. Μέλος του ΔΣ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΤΕ και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Κλαδικού Σωματείου Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής νομού Αττικής.

42)  Κυριαζή Αγγελική   Φιλόλογος. Συνιδιοκτήτρια φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης στην πόλη μας “Επίκουρος”. Δίδασκε εθελοντικά στο Λαϊκό Φροντιστήριο Πετρούπολης. Μέλος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης.

43)  Λάμπου Ειρήνη   Διδάκτωρ κτηνιατρικής, με ειδίκευση στην ιχθυοπαθολογία. Κτηνίατρος σε φαρμακευτική εταιρεία. Μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Αττικής του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου. Πρώην δημοτική σύμβουλος. Πρώην Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

44)  Λαμπράκη Αφροδίτη  Συνταξιούχος εμποροϋπάλληλος. Πρώην Δημοτική Σύμβουλος. 

45)  Λευκαδίτης Αντώνης   Ασκούμενος Δικηγόρος. Μέλος του σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων.

46)  Λύκουρα Νίκη   Φοιτήτρια θεατρικών σπουδών στο τμήμα Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Πελοπονήσσου.

47)  Μακρή Ματίνα   Συνταξιούχος. Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης. 

48)  Μακρή Ευαγγελία   Αναπληρώτρια εκπαιδευτικός μουσικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης.

49)  Μαλαθρίτης Νίκος  Ιδιωτικός υπάλληλος. Δημοτικός σύμβουλος. Πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

50)  Μάλλη Νικολέτα   Εικαστικός. Μέλος του Επιμελητήριου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Μέλος εξελεκτικής επιτροπής του συλλόγου Ικαριωτών Πετρούπολης. Μέλος εξελεκτικής επιτροπής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ιλίου. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως κεραμίστρια ελεύθερη επαγγελματίας.

51)  Μαυρογεώργης Χάρης   Εργάζεται στον τομέα των κατασκευών. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ικαριωτών.

52)  Μπόκα Κατερίνα   Ιδιωτική υπάλληλος. Από το 2001 μέχρι το 2015 διατήρησε εμπορικό κατάστημα στην πόλη μας και ήταν εκλεγμένη στον Εμπορικό Σύλλογο Πετρούπολης. Διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου και μέλος στο σύλλογο του 1ου Λυκείου Πετρούπολης.

53)  Mπόλοσης Νίκος    Συνταξιούχος. Πρώην ηλεκτρονικός τεχνικός συστημάτων πλοήγησης αεροσκαφών, radar και επικοινωνίας στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Υπήρξε εκλεγμένος στο Εργατικό Κέντρο Θήβας και στο συνδικάτο Μετάλλου.

54)  Μυλωνάς Aθανάσιος    Απόφοιτος του χημικού τμήματος στο Ε.Κ.Π.Α., με μεταπτυχιακό στις φυσικές επιστήμες στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Εκπαιδευτικός στο 2ο Λύκειο Πετρούπολης.

55)  Νάστης Γιώργος   Αυτοαπασχολούμενος μηχανουργός, ορειχαλκουργός. Μέλος της Ένωσης Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής (Ε.Β.Μ.Α).

56)  Νιαρχάκος Νιάρχος   Αυτοαπασχολούμενος αυτοκινητιστής ταξί. Πρώην δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Ανυπότακτης Πετρούπολης, με συμμετοχή στο εγχείρημα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το 2009. Σπούδασε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά όπου και διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου φοιτητών.

57)  Νικολιάς Βαγγέλης  Τελειόφοιτος του τμήματος μηχανολόγων-μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Δραστηριοποιείται ταυτόχρονα επαγγελματικά στον τομέα της θέρμανσης και του κλιματισμού στην πόλη μας.

58)  Ντεγιάννης Παναγιώτης   Απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας. Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα ως προγραμματιστής. Μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών Πετρούπολης. 

59)  Πάκος Δημήτρης   Εργαζόμενος σε Μ.Κ.Ο. που ασχολείται με τον παιδικό καρκίνο. Είναι πρόεδρος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου. Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας. Έχει διατελέσει μέλος στα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στα 4ο Νηπιαγωγείο, 5ο Δημοτικό και 4ο Λύκειο.

60)  Παληγεώργος Βασίλης   Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων «Δημήτρης Γληνός».

61)  Παναγιωτακοπούλου Μαρίνα   Πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Εμποροϋπάλληλος. Μέλος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. 

62)  Παπαδιώτη  Μαρίνα   Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και εργάζεται στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΦΑΕΘΩΝ» των δήμων: Πετρούπολης, Ιλίου, Αγ.Αναργύρων-Καματερού. Πρόεδρος του παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών Πετρούπολης. Πρώην μέλος ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων των Κέντρων Πρόληψης στην Ελλάδα. Μέλος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης. Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης, μέλος στο ΔΣ του 6ου Γυμνασίου και εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης.

63) Παπαδοπούλου Ζαχάρω (Ρούλα)    Εργάζεται ως χειρίστρια ακτινολογικού μηχανήματος στο «Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο».  Εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΠΟΕΔΗΝ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης.

64)  Παράλαιμος Άκης   Μηχανουργός. Μέλος του Σωματείου Μετάλλου Αττικής. Μέλος του συλλόγου Ικαριωτών.

65)  Πορή Δώρα   Φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Πρώην Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ., καθώς επίσης και στην Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

66)  Πουλογιαννοπούλου Βάσω   Συνταξιούχος. Πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού. Υπήρξε πρόεδρος στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης.

67)  Ραγκούσης Μανώλης  Πραγματογνώμονας ασφαλιστικών εταιρειών. Δημοτικός σύμβουλος. Αντιπρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης. Πρώην Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας καθώς και Διοικητικών Υπηρεσιών. Υπήρξε υπεύθυνος για το κολυμβητήριο, καθώς επίσης και μέλος των σχολικών επιτροπών. Πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων. Είναι μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησης Πετρούπολης.

68)  Ρήγα Αθανασία   Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. Είναι φιλόλογος στο 4ο Λύκειο Πετρούπολης. Είναι Πρόεδρος στο σωματείο εκπαιδευτικών της Γ΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Δυτικής Αθήνας.

69)  Ρουπάκα Κατερίνα   Ιδιωτική υπάλληλος. Δραστηριοποιείται στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων από το 2014. Έχει διατελέσει πρόεδρος στα Δ.Σ. γονέων και κηδεμόνων στο 9ο δημοτικό και στο 6ο γυμνάσιο. Αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης.

70)  Ρωμαίος Ιωάννης   Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία". Μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης.

71)  Σιδέρης Χρήστος   Συνταξιούχος από τον χώρο των αστικών συγκοινωνιών. Μέλος του σωματείου συνταξιούχων Ιλίου - Πετρούπολης - Αγίων Αναργύρων - Καματερού. Μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης (Π..Ε.Α.Ε.Α .- Δ.Σ.Ε.) στην Πετρούπολη.

72)  Σιτζάκ Δημήτρης  Εργαζόμενος ασφαλιστής.

73)  Σκαλιώτη Μαρία  Συνταξιούχος - πρώην διοικητικός υπάλληλος ΙΚΑ. Μέλος του συλλόγου συνταξιούχων Ε..Φ.Κ.Α. και του συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης, με ευθύνη στον συντονισμό λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Πετρούπολης. 

74)  Σπανός Βασίλης   Συνταξιούχος αυτοαπασχολούμενος ηλεκτρολόγος. Συμμετείχε ενεργά στα σωματεία των Ηλεκτρολόγων και των Υδραυλικών καθώς και στους Συνεταιρισμούς των κλάδων αυτών. Είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. 

75)  Σταθόπουλος Παναγιώτης   Συνταξιούχος μηχανοξυλουργός. Μέλος του Δ.Σ. Σωματείου Συνταξιούχων Ιλίου - Πετρούπολης - Αγ. Αναργύρων - Καματερού. Μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης (Π.Ε.Α.Ε.Α - Δ.Σ.Ε) στην Πετρούπολη.

76)  Τζεβελέκος Παναγιώτης   Τεχνολόγος γεωπόνος. Ιδιωτικός υπάλληλος. Μέλος της διοίκησης του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδομών

77)  Τζίμας Λάμπρος   Φιλόλογος στην ιδιωτική εκπαίδευση. Μέλος του σωματείου ιδιωτικών εκπαιδευτικών "ο Βύρων". Απόφοιτος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης του Ε.Κ.Π.Α. 

78)  Τζίτζιου Όλγα    Αναπληρώτρια δασκάλα ειδικής αγωγής και εργαζόμενη σε κέντρο λογοθεραπείας και ειδικών θεραπειών. Μέλος του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης "Δημήτρης Γληνός" και μέλος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης.

79) Τζόκα Ελένη  Λογοπεδικός. Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών. Δραστηριοποιείται εδώ και 12 χρόνια με το γονεϊκό κίνημα. Μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Πετρούπολης. Αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης.

80)  Τουτουντζάκης Νίκος  Βιομηχανικός εργάτης. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπ/κής Βιομηχανίας Ελλάδας. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος στις διοικήσεις της Π.Ο.Ε.Μ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία   Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου) και του Ε.Κ.Ε./ΔΑ ( Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας - Δυτικής Αττικής.

81)  Τσακιράκη Νίκη  Ελεύθερη επαγγελματίας σε οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας οινοπνευματωδών ειδών. Μέλος του Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ε.Π.Α.Λ.

82)  Τσεπέρκα Κατερίνα  Τελειόφοιτη του τμήματος διοίκησης τουρισμού του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων. Είναι μέλος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών. 

83)  Τσιακίλος Γιώργος   Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (MSc) στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική του Οικονομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Εργάζεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σε Εταιρεία Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών. Διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος από το 2014 έως το 2020, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και μέλος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου από το 2014 έως το 2019. Διατήρησε επί χρόνια οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας κατεψυγμένων στην πόλη μας.

84)  Τυροκομάκη Αντωνία   Γραμματέας του παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης Π.Ε.Α.Ε.Α Δ.Σ.Ε Πετρούπολης. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του κολυμβητικού συλλόγου "ΑΙΟΛΟΣ" και πρώην Πρόεδρος του συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πετρούπολης.

85)  Φιλίππου Θανάσης   Συνταξιούχος. Πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής καθώς και Τεχνικών Υπηρεσιών. Πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Κοινοφελούς Επιχείρησης Πετρούπολης.

86)  Φλούδα Γεωργία  Συνταξιούχος. Πρώην πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής. Έχει διατελέσει Περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με την Λαϊκή Συσπείρωση.

87)  Χατζηκυριάκου Νίκος   Συνταξιούχος βιομηχανικός εργάτης. Πρόεδρος του παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης (Π.Ε.Α.Ε.Α - Δ.Σ.Ε) στην Πετρούπολη.

88)  Χοροζάνη Αναστασία (Σίση)   Ιδιωτικός Υπάλληλος. Πτυχιούχος Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου και Αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης.