Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Σύσκεψη του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Πετρούπολης

 Το πρωί της Κυριακής 3/9, πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πετρούπολης», στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Πρόκειται για ένα μαχητικό, αγωνιστικό ψηφοδέλτιο, που απαρτίζεται από 88 εργαζόμενους και ανθρώπους της πόλης οι οποίοι από διάφορα μετερίζια προσφέρουν σε αυτήν και στους κατοίκους της. Προσφορά που βρίσκει έκφραση στον κοινό αγώνα για αλλαγή του συσχετισμού στον Δήμο, για τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων.

Μάλιστα, περίπου το 50% των υποψηφίων θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά, το 30% έχει αναφορά στην Παιδεία και στα σχολεία της πόλης, ενώ γενικότερα συμμετέχουν συνδικαλιστές, αγωνιστές, άνθρωποι από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, συμμετέχοντες σε συλλόγους της περιοχής, από τον χώρο των αυτοαπασχολούμενων, τη νεολαία κ.λ.π.

Ακολούθησε πλούσια συζήτηση, η οποία επιβεβαίωσε τη θετική ανταπόκριση που συναντούν οι υποψήφιοι αλλά και την κοινή πεποίθηση ότι τις 40 μέρες που απομένουν πρέπει η νύχτα να γίνει μέρα.



Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποίησαν εξόρμηση σε νέους γονείς.

Αντίστοιχα και το επόμενο διάστημα θα ξεδιπλωθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών, συγκεντρώσεων και συσκέψεων, με σκοπό να φτάσει η διακήρυξη του συνδυασμού, σε κάθε σπίτι, σε κάθε μαγαζί, σε κάθε σχολείο, σε κάθε αθλητικό και πολιτιστικό χώρο για να καλεστούν πλατιά οι Πετρουπολιώτες να ρίξουν στις κάλπες  Δήμου και Περιφέρειας τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο!!