Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Σε κάθε γειτονιά της πόλης, το κάλεσμα στήριξης της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 Μια ακόμα επιτυχημένη περιοδεία πραγματοποίησαν το Σάββατο πρωί, οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πετρούπολη με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βαγγέλη Σίμο. 

Με τη διακήρυξη στο χέρι, κάλεσαν τους μαγαζάτορες που επισκέφθηκαν και συνολικά τον κόσμο της Πετρούπολης, στις 8 του Οκτώβρη να ρίξει στις κάλπες το ψηφοδέλτιο του αγώνα και της ελπίδας, το ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρύφαλλο, στο Δήμο και στην Περιφέρεια.




Το κλίμα για ακόμα μια φορά ήταν θερμό και αισιόδοξο. Καταγράφηκε έτσι η εκτίμηση του κόσμου προς τους κομμουνιστές και τους αγώνες που έχουν κάνει διαχρονικά στην Πετρούπολη.   

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι υποψήφιοι περιόδευσαν στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, όπου πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου, που στήθηκε στην περιοχή μετά από πολλά χρόνια.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Βαγγέλης Σίμος τόνισε μεταξύ άλλων πως  <<  ο λαός της Πετρούπολης, πρέπει να αξιοποιήσει την πείρα του, όταν στο τιμόνι του Δήμου βρίσκονταν η Λαϊκή Συσπείρωση, γιατί έχει πλούσια εμπειρία, που πρέπει να είναι κριτήριο ψήφου. Συγκεκριμένα , εδώ, στις γειτονιές της Αγίας Τριάδας, χαρακτήρισε οικόπεδο για να κατασκευαστεί ένας ακόμα παιδικός σταθμός, έργο το οποίο πάγωσε η σημερινή συνδιοίκηση, άφησε έτοιμη μελέτη για ανάπλαση της πλατείας Τομπάζη, η τύχη της οποίας αγνοείται, συγκρούστηκε με τα συμφέροντα των διεκδικητών-καταπατητών του βουνού μας, πάλεψε με το λαό της περιοχής για να φύγουν οι παράνομες κεραίες, για να μην γίνει χωματερή στο λατομείο Μουσαμά κ.α. >>