Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

2η Σύσκεψη Νεολαίας της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πετρούπολη


       Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μάη για δεύτερη φορά σύσκεψη με νέους και νέες σε φιλόξενο χώρο γνωστού βιβλιοπωλείου της πόλης.

      Στη σύσκεψη παρευρέθησαν μαθητές, φοιτητές και νέοι εργαζόμενοι όπου συζήτησαν με τον Δήμαρχο της πόλης και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο, Βαγγέλη Σίμο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους, απόρροια των κυβερνητικών επιλογών που υλοποιούνται και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

       Στην ομιλία του ο Δήμαρχος τόνισε την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στις επερχόμενες εκλογές οι νέοι να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο και την Περιφέρεια, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η λαϊκή αντεπίθεση παντού. Κάλεσε τους νέους να πορευτούν, όμως και μετά τις εκλογές με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ για να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια σε όλους όσους με τις πολιτικές τους, μαυρίζουν τη ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους, τους βάζουν εμπόδια στην μόρφωσή τους, στην δουλειά με δικαιώματα, στην πρόσβαση στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, στον ελεύθερο και δημιουργικό χρόνο.

      Αναφέρθηκε, επίσης, στην στήριξη της Δημοτικής Αρχής όλο το προηγούμενο διάστημα στις κινητοποιήσεις των μαθητών και των εκπαιδευτικών, στην στήριξη των μαθητών και των γονιών τους με την αγορά των ξενόγλωσσων βιβλίων αλλά και σε όλες τις πρωτοβουλίες για τη δωρεάν άθληση και την τέχνη δημιουργώντας ένα πλούσιο πολιτιστικό ρεύμα ενάντια στη ναρκωκουλτούρα και τον συμβιβασμό.
        Ακολούθησε πλούσια συζήτηση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και με παρεμβάσεις γύρω από τα ζητήματα των εκλογών αλλά και της γενικότερης κατάστασης.