Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Επιτυχημένη η συγκέντρωση στην Αγία Τριάδα





Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με κατοίκους της περιοχής «Αγία Τριάδα» στην Πετρούπολη με ομιλητή τον Δήμαρχο της πόλης και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Βαγγέλη Σίμο.
Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Μανώλης Ραγκούσης, δημοτικός σύμβουλος, λέγοντας πως «στις 26 Μάη ο λαός δεν πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο γνώριμο δρόμο. Ήρθε η ώρα να μαυρίσει όσους του έχουν μαυρίσει τη ζωή και αποφασιστικά, έχοντας παράδειγμα την ασυμβίβαστη στάση της Δημοτικής Αρχής στην πόλη του, να αναδείξει ξανά την Λαϊκή Συσπείρωση στη Διοίκηση του Δήμου αλλά και να ισχυροποιήσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια».

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος αναφέρθηκε στα επιχειρήματα των άλλων δυνάμεων στην Πετρούπολη τονίζοντας πως «αυτό που δεν λένε είναι σε ποιες συνθήκες γίνονται αυτές οι εκλογές, ποιο είναι το θεσμικό-οικονομικό πλαίσιο που λειτουργούν οι δήμοι και βέβαια τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα κάνουν πράξη τα όσα υπόσχονται. Και πώς άραγε να μιλήσουν για αυτά; Αφού τα κόμματα που τους στηρίζουν έχουν βάλει τη σφραγίδα τους για τη ζωή που ζούμε σήμερα. Πώς να ξεστομίσουν ότι τα κόμματα που τους στηρίζουν ψήφισαν τα μνημόνια, το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο, τους εφαρμοστικούς νόμους, τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου κ.α. προκειμένου να ανακάμψει το μεγάλο κεφάλαιο, ψήφισαν να προχωρούν οι δήμοι σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για όσους οφείλουν 500και άνω στον δήμο...»
Ανέφερε πως μπροστά στη λάσπη που ρίχνουν για την σημερινή Δημοτική Αρχή, οι πετρουπολιώτες είναι άνθρωποι με πλούσια πείρα και πολλά παραδείγματα από την πορεία της Λαϊκής Συσπείρωσης ως Δημοτική Αρχή και θα δώσουν την απάντηση που αρμόζει.

Αφού παρουσίασε τον απολογισμό όλων των πεπραγμένων τη Διοίκησης αλλά και τον προγραμματισμό της επόμενης τετραετίας, τόνισε πως «δεν γίνεται να επιλέξουμε Δημοτική Αρχή με κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές που θα βάζουν εμπόδια στις κυβερνητικές επιλογές και κατευθύνσεις και ταυτόχρονα να στηρίξουμε για περιφερειάρχες ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα γραφής ως διαχειριστές αυτής της πολιτικής που μας μαυρίζει όλο και περισσότερο την ζωή. Λαϊκή Συσπείρωση, λοιπόν και στις περιφερειακές εκλογές με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Πρωτούλη. Αντίστοιχα, να μην ξεγελαστεί από τα ψεύτικα διλήμματα του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ και την μεταξύ τους κοκορομαχία για τις ευρωεκλογές. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εξανθρωπίζεται, δεν μπορεί να είναι φιλολαϊκή μια ένωση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, μια ένωση των πολέμων, της φτώχειας και της ανεργίας».