Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Πραγματοποιήθηκε η τρίτη Σύσκεψη με εργαζομένους του Δήμου Πετρούπολης


H τρίτη κατά σειρά σύσκεψη με εργαζόμενους του Δήμου Πετρούπολης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μάη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου με ομιλητή τον Δήμαρχο της πόλης και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο, Βαγγέλη Σίμο. Στη σύσκεψη παρευρέθηκε, επίσης και χαιρέτησε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, Χρύσανθος Κυριαζής.
Στη συζήτηση αναδείχθηκε η επιτακτική ανάγκη να δυναμώσει και μέσα από τις κάλπες ο μόνος ισχυρός πόλος που βρίσκεται στο πλάι των εργαζομένων, τόσο με ισχυρό ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές, όσο και με ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια και ξανά στο τιμόνι του Δήμου Πετρούπολης.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του αναφέρθηκε στα σοβαρά εμπόδια που το προηγούμενο διάστημα έβαζε η πολιτική της Κυβέρνησης στο Δήμο, με την απαγόρευση στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και τις περικοπές στους μισθούς και τα δικαιώματά τους. Ταυτόχρονα, όμως, κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους μεταξύ άλλων και από το πώς στάθηκε η Δημοτική Αρχή στο πλευρό των εργαζομένων μέσα από τον αγώνα για την επανάκτηση του 13ου και 14ου μισθού, τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων του Δήμου αλλά και σε μία σειρά δικαστικές αποφάσεις σχετικά με τα δικαιώματα των εργαζομένων.