Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Προχωράμε μπροστά με καταξιωμένους αγωνιστές στη Δημοτική Αρχή

Με πείσμα και δουλειά άνθρωπο τον άνθρωπο, πόρτα την πόρτα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» δίνει και στην Πετρούπολη τη μάχη του δεύτερου γύρου, αποφασισμένη να την κερδίσει, με την εκ νέου εκλογή κομμουνιστή αγωνιστή δημάρχου, του Βαγγέλη Σίμου

Οι περιοδείες είναι καθημερινές στην πόλη και  ο Βαγγέλης Σίμος, επικεφαλής κλιμακίου, επισκέφτηκε το τα ΚΑΠΗ της πόλης και τα εμπορικά καταστήματα της οδού Πετρουπόλεως, όπου συνομίλησε με περαστικούς, αλλά και επαγγελματίες. 

Με θέρμη του ευχήθηκαν καλή επιτυχία, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση προβλημάτων, ενώ συζήτησαν μαζί του ζητήματα που τους απασχολούν, με τον Δήμαρχο να ενημερώνει για το έργο που έγινε, αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε η Δημοτική Αρχή, συνέπεια της υποχρηματοδότησης. Στις 29/5/19, ο Βαγγέλης Σίμος θα περιοδεύσει ξανά σε εμπορικά καταστήματα της πόλης, όπως και στο δημοτικό κολυμβητήριο και γυμναστήριο.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μάη στις 8.00 μ.μ., στη Στρογγυλή Πλατεία της Πετρούπολης.